15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Fost puşcăriaş tocat cu bastoanele de poliţişti. Mama lui a cerut să fie pedepsit pentru că voia să se omoare

333
Întâmplări uluitoare la Paşcani. Un fost puşcăriaş, care voia să se omoare, ar fi fost bătut de poliţişti, la cererea mamei. Povestea nu a fost confirmată de Poliţia Paşcani deşi ar fi fost depusă şi o plângere pe numele bătăuşilor. Totul să întâmplat vineri seara, în jurul orei 20.00, în cartierul Aerodrom. Victima se numeşte Constantin Ionuţ Salceanu în vârstă de 29 de ani. A început să facă scandal din cauza băuturii, în timp ce se afla în vizită la o mătuşă. Apoi a ameninţat că îşi pune streangul de gât. Speriată, mama lui, Valerica Fuior, a sunat la numărul de urgenţă 112 cu gândul că fiul ei să fie dus la “spitalul de nebuni”. Au fost anunţaţi şi oamenii legii pentru a interveni. La faţa locului a venit o patrulă formată din doi poliţişti, unul dintre ei, Alin Arteni. Bărbatul susţine că a fost pus la pământ în timp ce voia să fugă prin porumb şi a fost bătut cu bastonul până aproape de leşin. Mărturie stau urmele de pe spate, mâini şi picioare. Apoi a fost dus la Poliţie pentru declaraţii, unde ar fi fost bătut, din nou, de un alt poliţist. După corecţia aplicată de oamenii legii bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost transportat la o clinică din Iaşi apoi la Institutul de Medicină Legală. În urma bătăilor mâna stângă i-a fost pusă în ghips iar cea dreaptă bandajata. De asemenea mai multe coaste au fost fracturare.
Femeia regreta, acum, că a sunat la 112 pentru a-şi potoli feciorul. Ea spune că poliţiştii nu s-au oprit când le-a cerut să nu îl mai bată şi că şefii instituţiei au cunoştinţă de astfel de practici. Valerica Fuior susţine că este rudă cu şeful Poliţiei din Paşcani şi că i-ar fi povestit cele întâmplate.
Mai mult tânărul bătut spune că de când a ieşit din puşcărie este ţinta poliţiştilor, deşi s-a cuminţit. Susţine că a mai fost bătut de câteva ori şi ar fi primit mai multe amenzi, fără motiv.
Menţionăm că Ionuţ Salceanu a fost condamnat la puşcărie pentru tâlhărie. A stat doar doi ani după gratii în perioada 2006- 2008 după care a fost eliberat condiţionat.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow