9.6 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Fost polițist comunitar amendat pentru apel fals la numărul de urgențe 112. Când avea uniformă era „pilot de incercare” a mașinilor puse în vânzare

Ioan ArteneNu de putine ori sunt inregistrate apeluri false la numarul de urgente 112. Unele din greseala, altele din joaca copiilor. Se intampla insa ca si unii cetateni maturi, chiar oameni ai legii sa ii puna pe drumuri, degeaba, pe cei care sunt permanenta, in lupta cu timpul, pentru a salva vieti

Este si cazul lui Ioan Artene, fost politist comunitar care in lipsa de ocupatie a sesizat prin serviciul de urgenta ca este agresat de mai multe persoane, pe strada Ion Creanga.

In scurt timp la fata locului s-a deplasat o patrula a Politiei Locale care a cautat in zadar victima agresiunii.

Agentii i-au solicitat tanarului care le-a fost coleg sa vina in zona pentru a fi identificat. Dupa refuzul acestuia, oamenii legii au efectuat verificari si au stabilit ca cel care a facut o gluma proasta este chiar Ioan Artene, care a lucrat ca politist comunitar timp de un an de zile.

In perioada in care acesta a lucrat ca agent comunitar a fost implicat in mai multe scandaluri. El obisnuia sa faca probe masinilor aflate la vanzare dupa care refuza sa le mai cumpere.

Pentru gestul sau, tanarul a fost amendat cu suma 500 de lei la OUG 34 din 2008.
Sursa foto: facebook.com

Alte articole