More

  Fost militar, la spital cu streangul de gat

  Array

  Un barbat din localitatea Todiresti a amenintat ca se sinucide, in urma unor certuri avute in familie. In cursul zilei de ieri, 18 iulie a.c., acesta a fost adus de un echipaj de politie la spital cu streangul legat de gat, in urma unei tulburari de comportament dupa ce rudele sale au sunat la 112 de frica sa nu se intample o tragedie. Este vorba despre A. Ion in varsta de 43 ani, fost cadru militar. Martorii spun ca barbatul a inceput sa aiba tulburari de comportament. Dupa ce s-a certat cu rudele dupa care si-a pus o funie in jurul gatului si a amenintat ca se va sinucide.

  Noroc ca politistii au ajuns la timp la fata locului. L-au imobilizat si l-au transportat la Spitalul de Urgente Pascani pentru a fi calmat. Medicii pascaneni au decis sa-l transfere la Spitalul Socola din Iasi, pentru tratament de specialitate, insa fostul militar a refuzat si a plecat acasa.

  Statisticele arata ca in Romania au loc 8 sinucideri pe zi, cea mai frecventa metoda aleasa fiind spanzurarea. Anul trecut, în România s-au înregistrat 2.784 de sinucideri, iar în 2010 au fost 3.050 de cazuri.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Maricel Popa, președintele PSD Iași: 30 de miliarde de motive pentru a cere explicații de la Orban, Chirica și Alexe! (P)

  Că Guvernul Orban a întors spatele ieșenilor, este clar pentru toată lumea! Întrebarea care se ridică acum este dacă mai putem face ceva pentru...

  Florin Boca, Senatul României: Trăim o perioadă în care prioritate au fără îndoială sănătatea oamenilor și siguranța zilei de mâine (P)

  Efectele pandemiei se resimt în toate domeniile. Nu este român care să nu fie afectat direct sau indirect de problemele provocate de noul coronavirus,...

  Deputat Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor. A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! (P)

  A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! Iaşul este capitala celor trei uniri, oraşul din România care s-a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI