30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Fost militar, la spital cu streangul de gat

Un barbat din localitatea Todiresti a amenintat ca se sinucide, in urma unor certuri avute in familie. In cursul zilei de ieri, 18 iulie a.c., acesta a fost adus de un echipaj de politie la spital cu streangul legat de gat, in urma unei tulburari de comportament dupa ce rudele sale au sunat la 112 de frica sa nu se intample o tragedie. Este vorba despre A. Ion in varsta de 43 ani, fost cadru militar. Martorii spun ca barbatul a inceput sa aiba tulburari de comportament. Dupa ce s-a certat cu rudele dupa care si-a pus o funie in jurul gatului si a amenintat ca se va sinucide.

Noroc ca politistii au ajuns la timp la fata locului. L-au imobilizat si l-au transportat la Spitalul de Urgente Pascani pentru a fi calmat. Medicii pascaneni au decis sa-l transfere la Spitalul Socola din Iasi, pentru tratament de specialitate, insa fostul militar a refuzat si a plecat acasa.

Statisticele arata ca in Romania au loc 8 sinucideri pe zi, cea mai frecventa metoda aleasa fiind spanzurarea. Anul trecut, în România s-au înregistrat 2.784 de sinucideri, iar în 2010 au fost 3.050 de cazuri.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow