More

  Fost candidat la Primăria Paşcani, incompatibil ANI

  Array

  Un fost candidat la Primăria municipiului Paşcani a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Este vorba despre Nită Dermide, cel care a candidat de mai multe ori atât pentru Primărie cât şi la alegerile parlamentare, din partea mai multor formaţiuni politice.

  Inspectorii ANI susţin că politicianul păşcănean a deţinut simultan două funcţii publice, timp de un an de zile în perioadă mai 2010 – mai 2011.

  „În perioada 05 mai 2010 – 11 mai 2011, a deținut simultan funcția publică de șef serviciu Îndrumare angajatori și angajați în domeniul securității și sănătății în muncă, autorizări în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Iași și pe cea de membru în consiliul de administrație al S.C. Scudas S.A., societate comercială din sectorul public, obținând venituri de natură salarială, încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 161/2003” se arată în comunicatul ANI.

  Nită Dermide nu a depus la dosarul de evaluare nici un punct de vedere, în apărare. Contactat de reporterii BIT TV el a spus că nu are cunoştinţă de acest dosar şi nici de rezultatul anunţat de inspectorii de integritate. El a precizat că în momentul de faţă este şomer şi că în viitorul apropiat nu intenţionează să revină în viaţa publică.
  Menţionăm că dacă decizia va rămâne definitivă, Nită Dermide nu mai poate ocupa o funcţie de demnitate publica, timp de trei ani de zile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet