2.8 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Fost candidat la Primăria Paşcani, incompatibil ANI

Un fost candidat la Primăria municipiului Paşcani a fost găsit incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate. Este vorba despre Nită Dermide, cel care a candidat de mai multe ori atât pentru Primărie cât şi la alegerile parlamentare, din partea mai multor formaţiuni politice.

Inspectorii ANI susţin că politicianul păşcănean a deţinut simultan două funcţii publice, timp de un an de zile în perioadă mai 2010 – mai 2011.

„În perioada 05 mai 2010 – 11 mai 2011, a deținut simultan funcția publică de șef serviciu Îndrumare angajatori și angajați în domeniul securității și sănătății în muncă, autorizări în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Iași și pe cea de membru în consiliul de administrație al S.C. Scudas S.A., societate comercială din sectorul public, obținând venituri de natură salarială, încălcând astfel dispozițiile art. 94, alin. (2), lit. c) din Legea nr. 161/2003” se arată în comunicatul ANI.

Nită Dermide nu a depus la dosarul de evaluare nici un punct de vedere, în apărare. Contactat de reporterii BIT TV el a spus că nu are cunoştinţă de acest dosar şi nici de rezultatul anunţat de inspectorii de integritate. El a precizat că în momentul de faţă este şomer şi că în viitorul apropiat nu intenţionează să revină în viaţa publică.
Menţionăm că dacă decizia va rămâne definitivă, Nită Dermide nu mai poate ocupa o funcţie de demnitate publica, timp de trei ani de zile.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI