17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Forte proaspete la Spitalul Municipal de Urgenta

medic orl PascaniCreste numarul de cadre medicale la SMU Pascani. In perioada urmatoare, pascanenii cu probleme de sanatate vor face cunostinta cu unsprezece medici noi. Unii dintre acestia, au fost angajati, deja, pe o perioada nedeterminata, iar altii urmeaza sa sustina concursuri pentru posturile vacante.

Mai exact, incepand de astazi, 1 februarie, un numar de patru medici sunt angajati de drept ai unitatii medicale, doi pe Sectia de Chirurgie, Gianina Curca si Bogdan Mihalache si doi in Compartimentul de Primiri Urgente, Adrian Andriescu si Catalin Ghiorghiu. Acestia au sustinut deja examene pentru ocuparea posturilor vacante, in perioada 20-22 ianuarie, in Iasi.
Unitatea medicala face demersuri pentru alti sapte doctori, pentru a-i angaja cu contracte pe o perioada nedeterminata, dar numai o parte dintre acestia vor sustine concurs deoarece exista numai cinci posturi vacante. Astfel, Adelina Matran la Psihiatrie, Alina Vacarescu la Medicina Interna, Iulia Balint la Pediatrie si sotii Costin Enea si Carmen Enea la ORL, respectiv Balneo-Fizioterapie, se pregatesc sa sustina in perioada urmatoare examene, iar ceilalti doi medici pentru Urologie si Anatomo-Patologie in momentul in care posturile se vor vacanta.

Mentionam faptul ca, majoritatea medicilor au domiciliul in Iasi si au mai colaborat cu Spitalul din Pascani iar modalitatea prin care acestia au putut lucra, a fost prin contractele de prestari servicii.

Alte articole