-10.5 C
Paşcani
miercuri, februarie 8, 2023

Formări  europene Erasmus + pentru profesorii de la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

C.P. Două mobilități europene din cadrul Proiectului de Acreditare  pentru Anul I  cu nr de referință  2021-1-𝙍𝙊01-𝙆𝘼121-𝙎𝘾𝙃-000018782 Erasmus +, de care beneficiază Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani,  au loc în această săptămână în Finlanda și Spania. Beneficiarii sunt patru cadre didactice, doi profesori, de biologie și matematică,  și doi profesori pentru învățământul primar

O mobilitate  de job-shadowing, pe tema digitalizării și incluziunii copiilor cu CES în învățământul de masă, se desfășoară la  Helsinki, Finlanda, având ca partener educațional VizitEDUfinn.

A doua mobilitate europeană a săptămânii se desfășoară în  Barcelona, Spania.

Cei doi profesori ai școlii noastre participă la cursul de formare Digital Education Tools for Teachers: WEB 2.0 La acest curs mai participa încă patru profesori, doi din alte instituții de învățământ din Romania si doi din Suedia.

Pe tot parcursul săptămânii cele patru cadre didactice participă la activități  pe cele două teme ale mobilităților și la vizite culturale destinate cunoașterii zonei în care se desfășoară cursurile.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow