24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
24.7 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Fonduri europene pentru modernizarea a doua gradinite din Targu-Frumos

Fonduri europene pentru modernizarea a doua gradinite din Targu-Frumos

Planuri pentru modernizarea a doua gradinite din orasul Targu-Frumos. Consilierii locali au votat in ultima sedinta, ce a avut loc in cursul zilei de joi, 21 iunie, doua proiecte de hotarare privind aprobarea documentatiei si a indicatorilor tehnico-economici, pentru reabilitare, modernizare si extindere. 

Prima locatie este Gradinita cu Program Normal, iar investitia este estimata la circa 3.4 milioane de lei, dintre care 68.000 de lei contributia de la bugetul local.

Cea de-a doua locatie este Gradinita cu Program Prelungit nr. 1. Aici investitia se ridica la circa 4.6 milioane de lei, din care 92.000 de lei, de la bugetul local. Pentru cele doua proiecte administratia locala vrea sa acceseze fonduri europene. Unitatile de invatamant sunt pe strada 1 Mai si Tudor Vladimirescu.

Mentionam ca potrivit celor spuse de primarul orasului, Ionel Vatamanu, in viitorul apropiat se vor incerca atragerea fondurilor necesare pentru modernizarea Casei de Cultura „Garabet Ibraileanu”, a parcului de langa institutia de cultura si pentru asfaltarea a inca 7-8 km de strazi.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.7 ° C
26.2 °
24 °
65 %
2kmh
98 %
Dum
24 °
lun
35 °
mar
27 °
mie
27 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI