25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 25, 2022
Array

Fondatorul Kosarom, premiat la Gala Excelenței în Agricultură

Un om de afaceri din Pascani a fost premiat in cadrul Galei Premiilor de Excelenta 2013 in Agricultura, ce a avut loc sambata, 28 septembrie a.c., la Centrul Expozitional Providenta Iasi. Neculai Apostol, fondatorul Grupului de Firme Kosarom, a primit din partea organizatorilor, diploma pentru excelenta in agribusiness. El a multumit tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea grupului de firme si a dedicat diploma primita consumatorilor care au avut incredere in produsele marca Kosarom.

Mentionam ca la Seara de Excelenta in Agricultura au fost invitati peste 300 de fermieri, reprezentanti ai institutiilor subordonate Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, precum si specialisti in domeniul agricol. S-a decernat si premiul pentru “Fermierul Anului in judetul Iasi”, care a revenit directorului societatii COTNARI, Constantin Deleneau. La final, a fost organizat si un spectacol.

Mentionam ca acest eveniment s-a desfasurat in cadrul Targului Agralim, care a avut loc in perioada 26-29 septembrie a.c.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow