De circa o saptamana, pascanenii care obisnuiesc sa consume apa sulfuroasa de la Depou, o pot face mai usor. De curand a fost amenajat un loc special pentru acest izvor, chiar aproape de strada Garii, in fata societatii. Este un spatiu acoperit, ca un foisor, cu trepte si o teava pe unde curge apa, considera de multi, tamaduitoare.

O mare parte din pascanenii care locuiesc in zona, beau din aceasta apa aproape zilnic. O femeie cara astazi mai multe sticle umplute cu apa proaspata, pentru ca spune ea, asa obisnuieste de cand era mica.

Considera ca este un lucru bun faptul ca s-a amenajat acest izvor in strada. Asta deoarece, pana acum oamenii trebuiau sa intre pentru a lua apa in sediul Depoului, acolo unde sunt amenajate doua locatii.

Acum, in locul special facut curge apa de dimineata si pana in jurul orei 16:00, din anumite motive tehnice. Insa conducerea societatii a precizat ca face eforturi pentru a lasa izvorul in strada deschis de dimineata si pana la lasarea intunericului.

Mentionam ca investitia a fost suportata de firma EKY-SAM din Targu Frumos, cea care a executat si lucrarile de modernizarea a strazii Garii.

Slider


loading...
Slider