15.2 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022

Focar de coronavirus la Pașcani. 11 cazuri confirmate la Compartimentul TBC

Efectele noului val pandemic, se resimt si in municipiul Pascani. Directia de Sanatate Publica Iasi a anuntat miercuri, 19 ianuarie, faptul ca la Sectia de pneumologie – Compartiment TBC din cadrul Spitalului Municipal de Urgente din oras a aparut un focar de infectie cu virusul SARS-COV-2. 11 persoane, doua asistente si noua pacienti au fost confirmati pozitiv.

Ca masura pentru oprirea raspandirea infectarilor s-au limitat internarile, iar persoanele confirmate sunt monitorizate.

De precizat este si faptul ca marti, 18 ianuarie, DSP-ul a anuntat un focar de infectie si la Centrul de Servicii Sociale – Case de tip familial din satul Verșeni, comuna Miroslovești.

Sase persoane, doi angajati si patru beneficiari au fost confirmati pozitiv. Personalul pozitiv este izolat la domiciliu sub monitorizarea medicului de familie, iar beneficiarii au fost izolați în casele de tip familial.

Mentionam ca rata de infectare in municipiul Pascani este in continua crestere in ultima perioada, iar marti, 18 ianuarie, a depasit pragul de 2 la mia de locuitori.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Amenzile pentru cruzimea faţă de animale, triple

Amenzile pentru cazurile de cruzime faţă de animale, triple...

ANALIZĂ LA RECE – Impozit progresiv versus cotă fixă. Explicațiile unui cunoscut analist economic ieşean

Discuţiile de pe holurile Palatului Parlamentului privind introducerea impozitării...

O ucraineancă s-a răsturnat cu masina la Strunga

O soferiță din Ucraina care conducea un autoturism Honda...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow