23.5 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Florile din ronduri înlocuite cu iarbă. Urmează să fie puși arbuștii

Florile din ronduri înlocuite cu iarbă. Urmează să fie puși arbuștii

 În centrul Pașcaniului se pune gazon. Muncitorii lucrează de zori ca în rondurile unde erau flori să fie și iarbă. Ideea a venit din partea șefului de la Serviciul Sere, pentru ca astfel cheltuielile vor fi mai mici cu oameni mai puțini. Acțiunile de montare gazon vor continua și în următorii ani, spune primarul Pantazi. Părerile cetățenilor sunt împărțite. Unii spun că arată bine, alții spun că iarba se va usca.

În aceste zile, se lucreză de zori, simultan, pentru a fi montat gazonul în Municipiul Pașcani.

Astfel, în centrul Pașcaniului, zona statuii Ștefan cel Mare, vis a vis de Finanțele Locale, Esplanadă și zona dintre piața vale și Gară iarba este pusă de către o echipă de muncitori ai firmei care a câștigat pe SEAP acest serviciu.

Primarul Municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi spune că aceste acțiuni vor continua și în următorii ani, ca majoritatea zonelor din oraș să aibă gazon.

S-a luat această masură pentru că sunt cheltuieli mai mici comparativ cu plantarea anuala a florilor.

Pe lângă gazonul ce va fi pus în rondurile cu flori se vor planta și arbuștii – salcie japoneze, iepunăr sau corcoduș rosu.

Menționăm că momentan în oraș se va monta 4.300 mp de gazon. De asemenea, în această perioadă au fost achiziționate și sute de flori de toamnă pentru înfrumusețarea orașului.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow