More

  Florile din ronduri înlocuite cu iarbă. Urmează să fie puși arbuștii

  Florile din ronduri înlocuite cu iarbă. Urmează să fie puși arbuștii

   În centrul Pașcaniului se pune gazon. Muncitorii lucrează de zori ca în rondurile unde erau flori să fie și iarbă. Ideea a venit din partea șefului de la Serviciul Sere, pentru ca astfel cheltuielile vor fi mai mici cu oameni mai puțini. Acțiunile de montare gazon vor continua și în următorii ani, spune primarul Pantazi. Părerile cetățenilor sunt împărțite. Unii spun că arată bine, alții spun că iarba se va usca.

  În aceste zile, se lucreză de zori, simultan, pentru a fi montat gazonul în Municipiul Pașcani.

  Astfel, în centrul Pașcaniului, zona statuii Ștefan cel Mare, vis a vis de Finanțele Locale, Esplanadă și zona dintre piața vale și Gară iarba este pusă de către o echipă de muncitori ai firmei care a câștigat pe SEAP acest serviciu.

  Primarul Municipiului Pașcani, Dumitru Pantazi spune că aceste acțiuni vor continua și în următorii ani, ca majoritatea zonelor din oraș să aibă gazon.

  S-a luat această masură pentru că sunt cheltuieli mai mici comparativ cu plantarea anuala a florilor.

  Pe lângă gazonul ce va fi pus în rondurile cu flori se vor planta și arbuștii – salcie japoneze, iepunăr sau corcoduș rosu.

  Menționăm că momentan în oraș se va monta 4.300 mp de gazon. De asemenea, în această perioadă au fost achiziționate și sute de flori de toamnă pentru înfrumusețarea orașului.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet