More

  Flori, gazon şi copăcei, în plină toamnă la Paşcani

  În plină toamna, municipiul Paşcani este umplut cu flori de sezon. Astăzi, au început să fie plantate crizanteme în centrul oraşului şi nu numai, iar în următoarele zile ar urma să fie adus şi gazonul pentru spaţiile verzi, ce va fi pus pe o suprafaţă de 4.200 de metri pătraţi. Mai este puţin, până când vor fi aduşi şi arborii şi arbuştii, astfel încât să fie schimbată faţă Pascaniului.

  In timp ce alte localitati se pregatesc de anotimpul rece, Primăria Paşcani s-a apucat să planteze flori şi copaci. Mai mult, in curand va fi asezat si gazonul verde pe spaţiile din oraş. Dis-de-dimineaţă, muncitorii din cadrul compartimentului Sere, de la Primăria Paşcani, au început să pună crizanteme prin oraş. Florile specifice acestui anotimp, vor fi sădite pe strada Moldovei, centrul municipiului, în faţa Primăriei noi şi nu numai, potrivit celor spuse purtătorului de cuvânt al instituţiei publice, Cristian Menegon.

  În total, vor fi puse 1.000 de bucăţi, care au fost cumpărate de curând împreună cu 840 de butaşi de muşcate curgătoare, în cadrul unei licitaţii cu suma de 15.450 de lei fără TVA, bani de la bugetul local.

  Şi nu este singură modalitate de înfrumuseţare a oraşului în plină toamna. În zilele următoare ar urma să ajungă şi gazonul, ce va fi pus pe spaţiile verzi din Paşcani. La fel va fi şi cu arborii şi arbuştii, pentru care s-a postat de curând un anunţ de achiziţie pe site-ul primăriei.

  Menţionăm că pentru gazon şi copacii, Primăria Paşcani a estimat un cost de circa 200.000 de lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani

  O femeie din București își caută mama. Aceasta s-ar fi stabilit în Pașcani. //

  Paște fără tichete sociale pentru pășcănenii cu venituri mici! Viceprimarul Rățoi: Sunt bani aruncați pe apa Sâmbetei! Pintilie: În calitate de președinte al PNL...

  Pășcănenii cu venituri mici nu vor primi, in acest an, tichete sociale de Paste. Hotărârea a fost luată de legislativul pascanean, întrunit in ședința...

  Bugetul comunei Miroslovești și lista de investiții, în dezbatere publică – DOC

  Mai sunt cateva zile pana cand cetatenii din comuna Miroslovesti pot trimite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare cu privire la proiectul de buget si lista de investitii pentru acest an. Cele doua documente au fost publicate pe site-ul administratiei locale, comunamiroslovesti.ro si pot fi consultate de intreaga comunitate.

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet