15.5 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021

Flori, gazon şi copăcei, în plină toamnă la Paşcani

În plină toamna, municipiul Paşcani este umplut cu flori de sezon. Astăzi, au început să fie plantate crizanteme în centrul oraşului şi nu numai, iar în următoarele zile ar urma să fie adus şi gazonul pentru spaţiile verzi, ce va fi pus pe o suprafaţă de 4.200 de metri pătraţi. Mai este puţin, până când vor fi aduşi şi arborii şi arbuştii, astfel încât să fie schimbată faţă Pascaniului.

In timp ce alte localitati se pregatesc de anotimpul rece, Primăria Paşcani s-a apucat să planteze flori şi copaci. Mai mult, in curand va fi asezat si gazonul verde pe spaţiile din oraş. Dis-de-dimineaţă, muncitorii din cadrul compartimentului Sere, de la Primăria Paşcani, au început să pună crizanteme prin oraş. Florile specifice acestui anotimp, vor fi sădite pe strada Moldovei, centrul municipiului, în faţa Primăriei noi şi nu numai, potrivit celor spuse purtătorului de cuvânt al instituţiei publice, Cristian Menegon.

În total, vor fi puse 1.000 de bucăţi, care au fost cumpărate de curând împreună cu 840 de butaşi de muşcate curgătoare, în cadrul unei licitaţii cu suma de 15.450 de lei fără TVA, bani de la bugetul local.

Şi nu este singură modalitate de înfrumuseţare a oraşului în plină toamna. În zilele următoare ar urma să ajungă şi gazonul, ce va fi pus pe spaţiile verzi din Paşcani. La fel va fi şi cu arborii şi arbuştii, pentru care s-a postat de curând un anunţ de achiziţie pe site-ul primăriei.

Menţionăm că pentru gazon şi copacii, Primăria Paşcani a estimat un cost de circa 200.000 de lei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Bataie de joc: Dupa majorarea salariilor si numeroase angajari, primarul Pintilie propune cresterea cu cca 40% a taxelor si impozitelor pentru pascaneni. Va...

La Pascani taxele si impozitele locale ar urma sa fie majorate cu cca 40%. Initiativa fara precedent,...

Inca un tanar, in legislativul pascanean: “Săracă nu este o comunitate care nu are bani, ci o comunitate care nu are vise!

Legislativul pascanean are un nou consilier local. La inceputul sedintei ordinare din 28 octombrie a.c. , Alexandru...

Primarul si consilierii PNL-Pro Romania, reclamati la DNA pentru abuz in serviciu

Primarul municipiului Pascani si consilierii locali din PNL si Pro Romania au fost reclamati la DNA si...

Sedinta pentru rectificari bugetare si modernizarea  unor strazi

Legislativul pascanean este convocat in sedinta ordinara, pe 28 octombrie de la ora 09.00. Pe ordinea de...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI