5.5 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Flagrant al ofițerilor Direcției Generale Anticorupție la Pașcani. Un polițist ar fi luat bani de la un taximetrist

FLAGRANT DGA

Un nou scandal zguduie din temelii Politia Pascani. Un agent de politie ar fi fost prins in flagrant dupa ce a pretins o suma de bani de la un taximetrist, abuzand, potrivit anchetatorilor de functia sa.

Zilele trecute, ofiterii Directiei Generale de Anticoruptie Iasi au fost sesizati de catre soferul de taxi, care ar fi fost implicat intr-un accident usor cu masina politistului. Desi, taximetristul i-a dat conform legii o copie dupa asigurarea autoturismului, agentul i-ar fi cerut si cateva sute de lei pentru a-si repara masina avariata.

Din surse neoficiale, este vorba despre agentul de politie Mihai Larionescu, care in trecut a mai fost acuzat ca a batut persoane in sediul institutiei din zona vale.

Se pare ca politistul a fost prins in timp ce primea suma de bani de la soferul de taxi iar acum este cercetat pentru fapte de coruptie respectiv abuz in serviciu.

Sefii Politiei Pascani nu au putut fi contactati de reporterii TV BIT pentru a-si exprima punctul de vedere referitor la noul scandal izbucnit in interiorul institutiei.
In acest sens, conducerea IPJ Iasi a demarat o ancheta interna pentru a stabili daca agentul se face vinovat de abuz in serviciu.

SURSA FOTO: FACEBOOK.COM

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow