More

  Premianții de la “Sadoveanu” din Pașcani – VIDEO

  Array

  ELEVE SADOVEANU

  O adolescenta din Pascani a reusit sa se claseze pe primul loc la un concurs national unde au participat sute de elevi din intreaga tara. Competitia a avut loc in acest sfarsit de saptamana la o scoala din Botosani.

  Maria Nicolae, eleva in clasa a X a la Colegiul “Sadoveanu” din Pascani, coordonata de profesorul Viorel Banu a reusit, dupa mai multe probe- scrise si practice sa obtina locul I la concursul de fizică “Ştefan Procopiu” al elevilor români de pretutindeni, etapa naţională. E multumita de rezultatul obtinut si spera ca pe viitor, datorita diplomelor obtinute, sa urmeze o facultate pe acest profil.

  Corenlia Filote este eleva in clasa a X a iar premiul obtinut, mentiune, la acest concurs o motiveaza si mai mult pentru competitiile urmatoare.

  La acelasi concurs au participat si Bostan Remus Leonard si Cuberschi Lucian Alexandru, care s-au clasat pe locul III, respectiv mentiune.

  Si Coman Elena eleva in clasa a V-a a obtinut locul I la olimpiada nationala de limba si literatura romana. Eleva a fost coordonata de profesorul Daniela Mertic.

  Premii au luat si alti zeci elevi ai scolii care au participat la un concurs judetean de matematica.

  COMAN ELENA

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un elev de la Colegiul Național „Mihail Sadoveanu” a promovat prima parte a unui curs de planorism

  Un elev de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” a promovat prima parte a unui curs de planorism. //

  Lyridele ating punctul maxim în următoarele nopţi. Cum poţi observa ploaia de stele căzătoare

  La sfârșitul lunii aprilie ne pregătim pentru un spectaculos fenomen astronomic, vizibil şi în România. Lyridele, ploaia de stele căzătoare, va putea fi observată cel mai bine în nopţile din perioada 22-24 aprilie 2021. Stelelele căzătoare sunt vizibile cu ochiul liber şi nu sunt necesare instrumente special concepute. //

  Euro, la al doilea maxim istoric din această săptămână

  Euro a atins marți un nou maxim istoric, la 4,9279 lei, după valoarea atinsă luni, de 4,9261 lei. Față de cursul de luni, euro a crescut cu 0,04%. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet