0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Fiul fostului patron de la Agrocom Strunga: şi Crăciunul, şi Revelionul, după gratii

În ciuda sentinţei Tribunalului de a-l trimite acasă sub control judiciar, Curtea de Apel l-a trimis ieri după gratii pentru 30 de zile. Tânărul este acuzat de tentativă de omor.

Fiul fostului patron al Agrocom Strunga îşi va petrece Sărbătorile de iarnă după gratii. Iniţial, Tribunalul apreciase că Silviu Stegariu poate fi cercetat în stare de libertate, instituind împotriva lui doar măsura controlului judiciar. Curtea de Apel a admis însă contestaţia înaintată de Parchetul de pe lângă Tribunal. Astfel, propunerea de arestare preventivă pe un termen de 30 de zile a fost admisă, iar Stegariu va fi introdus în arest până cel puţin pe 13 ianuarie.

Stegariu este considerat de procurori suspect de tentativă de omor. Tânărul este bănuit că ar fi înjunghiat în picior un tractorist care efectua lucrări pe un teren administrat în comuna Heleşteni, pe fondul unor discuţii aprinse cu acesta referitoare la calitatea lucrărilor executate. Lama cuţitului i-a secţionat victimei artera femurală, punându-i în pericol viaţa. Bărbatul a fost operat la Spitalul „Sf. Spiridon”, medicii reuşind să-i salveze viaţa. Incidentul a avut loc pe 25 noiembrie.

Sursa Ziarul de Iasi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow