More

    Fitness si zumba, zeci de participanti

    Array

    Zeci de pascaneni au participat la sfarsitul saptamanii la un eveniment sportiv, organizat in sala din incinta Clubului Sportiv Municipal. Desi intrarea nu a fost gratuita, iubitorii de miscare au venit in numar mare pentru a se bucura de cateva ore de antrenament. Ritmurile de Zumba au incheiat programul actiunii.
    Dupa-amiaza zilei de duminica a fost rezervata miscarii, la Clubul Sportiv Municipal din Pascani. Zeci de copii si adulti au participat la evenimentul organizat de doi antrenori de fitness si zumba. Desi intrarea a fost contra-cost, a fost o participare numeroasa.
    Programul a inceput cu un antrenament functional, plin de energie si dinamism, coordonat de profesorul Andrei Doroftei.
    Dupa cateva zeci de minute de miscare, sportivii amatori s-au bucurat de ritmuri de zumba, printr-un program oferit de un invitat special din Iasi.

    Ce părere ai?

    Related Articles

    Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

    Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

    Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

    Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

    Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

    În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

    INFOBIT - STIRILE ZILEI

    PULSUL ZILEI

    Nu esti conectat la internet