More

  Fiscul in piete. Zeci de comercianti au fugit de frica sa nu fie amendati – VIDEO

  Array

  Fisc piata PascaniControl fara precedent in paradisul fiscal din Pascani. Zeci de comercianti din pietele agroalimentare au fost verificati astazi de inspectorii fiscali. Majoritatea au reusit sa isi inchida tarabele si sa fuga. Altii, insa, au fost gasiti cu nereguli grave si urmeaza sa fie sanctionati.

  Trei masini pline cu inspectori de la Directia Generala Atifrauda Fiscala au ajuns pe neasteptate in Piata Vale, astazi in jurul orei 10. Asa cum era de asteptat In urma controalelor au fost gasite numeroase nereguli, de la lipsa caselor de marcat pana la marfa vanduta fara acte.

  Fisc Piata Vale1Inspectorii fiscali au controlat si daca sunt respectare prevederile legale privind modul de etichetare si ambalare a marfii.

  Deocamdata nu se stie cati comercianti au fost gasiti in neregula si care este dimensiunea fraudei. Inspectorii spun ca cei care au incalcat legea vor fi sanctionati usturator, cu amenzi de pana la 100 000 lei.

  Fisc Piata ValeSperiati de ce li se poate intampla unii comercianti au inchis imediat tarabele si au plecat. Altii nici macar nu au mai avut timp sa stranga marfa.

  Putini din cei care au ramas au fost gasiti in regula. A lasat-o fara stapan pana la plecarea inspectorilor. De suparare nici cu jurnalistii sositi la fata locului nu au vrut sa mai vorbeasca

  Mentionam ca in cele doua piete din Pascani isi desfasoara activitatea atat micii producatorii de legume si fructe cat si zeci de comercianti de produse nealimentare.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI