Firme de succes din Pascani, Targu Frumos si comunele din imprejurimi au fost premiate in cadrul Galei Mediului de Afaceri, Editia 2019, organizata de Camera de Comert si Industrie Iasi. Evenimentul a avut loc pe data de 24 octombrie, iar pe site-ul organizatorului se afla topul firmelor din tara. Printre cei mai buni se afla, KOSAROM, MARCEL, AVA STAR, ROMCARN, TAC-TAC, BOEMA, ROMPAK, SIRETUL DISTRIPROD si multe altele.

Clasamentul de Top, cel mai important şi cuprinzător clasament al comunităţii de afaceri, a fost realizat după o metodologie complexă, unitară la nivelul Sistemului Camerelor de Comerţ din România, în baza indicatorilor financiari ai companiilor. Aveţi posibilitatea de a verifica şi analiza performanţa şi ierarhia firmelor ieşene situate pe locurile 1-10, pe domenii de activitate şi clase de mărime, accesând varianta on-line: www.cciasi.ro/top.

Catalogul Anual cuprinde clasamentul firmelor, precum şi datele de identificare şi contact ale acestora. Catalogul va fi tipărit în ediție bilingvă (română și engleză), format A4 şi va fi distribuit timp de un an pe multiple canale – delegaţii de afaceri străine, firme româneşti, autorităţi publice centrale şi locale, secţiile comerciale ale ambasadelor. Catalogul constituie o excelentă oportunitate de promovare a companiilor inclusiv prin inserturile publicitare.

Sursa Facebook 

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider