22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Mere pentru toti elevii incepand de luni

mere-scoli

Vesti bune pentru elevii din Pascani si imprejurimi, pe langa corn si lapte vor primi si cate un mar in baza programului guvernamental. Distributia a inceput in scoli din ziua de luni, 18 martie 2013.

Licitatia s-a finalizat pe data de 11 martie 2013, la Consiliul Judetean Iasi, iar castigatorul acesteia pentru zona Pascani si Tg frumos  a fost SC Pal Com Flor din Pascani, care a făcut o ultima oferta de 27,99 bani/mar, respectiv 660.773 lei, fără TVA, reprezentand valoarea contractului.

Licitatia s-a desfasurat electronic, tocmai pentru a obtine in final un pret cat mai avantajos, La cele două loturi scoase la licitatie s-au înscris trei agenti economici, Agropan Impex SRL din Iasi, Pal Com Flor SRL din Pascani si intreprinderea individuală Zamisnicu P. Mihai Remus.

Pentru zona Harlau si Iasi, castig de cauza a avut societatea Agropan Impex din Iasi, cu 28 bani pe mar, respective 963.900 lei, adică o ofertă cu doar 9 lei mai mică decât cea a concurentului, întreprinderea individuală Zamisnicu P. Mihai Remus.

Interesant este faptul ca la aceasta lictiatie  nu s-a calificat nici o ferma producatoare de fructe, in conditiile in care distribuitorii, vor lua fructele chiar de la aceste ferme, un exemplu fiind societatea din Pascani care va achizitiona merele de la ferma din Sarca.

Mentionam ca, cei de la Consiliul Judeţean au pus la bataie 1,73 mi­lioane lei pentru furnizarea de fructe proaspete elevilor din clasele I-VIII şi cele pregătitoare pe parcursul se­mestrului II al anului scolar. Licitaţia a fost împărţită în două loturi, pentru 32.300 de elevi, respectiv 47.100 de beneficiari.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow