In perioada urmatoare, pe data de 25 octombrie, Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Iasi organizeaza o licitatie pentru valorificarea bunurilor unei societati debitoare.

Este vorba de un spatiu cu destinatie industriala, amplasata in localitatea Miroslovesti. Evaluatorii au stabilit un pret de pornire de 687.600 de lei, aproape 150.000 de euro. Procedura va fi organizata la sediul Serviciului Fiscal Municipal Pascani, incepand cu ora 10:00.

„Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa înstiinteze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilita pentru vânzare. Cei interesati în cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop si pâna la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie ofertantii depun, cu cel putin o zi înainte de data licitatiei, urmatoarele documente: oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentând 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei”, sunt conditiile impuse de AJFP.

Sursa BZI

Slider