24.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

Finanțare pentru ONG-urile din Pașcani. Proiectele se pot depune incepând de vineri, 15 aprilie

Primăria municipiului Pașcani acordă finanţare nerambursabilă de la bugetul local pentru activitățile nonprofit de interes general. Anunțul a fost postat în data de 13 aprilie, pe pagina de internet a instituției iar subiectul a fost amintit și în cadrul conferinței săptămânale de presă de joi, 14 aprilie. 

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul primăriei, domeniile vizate sunt culturale, sportive, tineret și educație, protecția mediului și sociale pentru care este pusă la dispoziție suma de  100.000 lei și domeniul culte religioase – suma alocată fiind de  200.000 lei.

Proiectele se pot depune începând cu data de 15 aprilie ora 8.00 a.c. până pe data de 17 mai inclusiv, ora 16.00, la registratura Primăriei Municipiului Pașcani din strada Ştefan cel Mare, nr. 16.

Evaluarea şi selecţia dosarelor depuse se va efectua de către Comisia de analiză şi selecţie a proiectelor începand cudata de 18 mai a.c. ora 8.00, până în dată de 20 mai, ora 13.00.

Decizia comisiei de analiză și selecție va fi publicată pe site-ul primăriei, urmând că în perioda 23 – 25 mai 2022, ora 13.00, solicitanții să aibă posibilitatea depunerii de contestații. Soluţionarea contestaţiilor depuse se vor face de către Comisia de soluţionare a contestaţiilor, în condiţiile legii.

Menționăm că informaţiile privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în Ghidurile de finanţare nerambursabilă din fondurile publice ale Municipiului Paşcani, alocate pentru susţinerea unor activităţi nonprofit de interes local . Acestea se pot obţine de la Compartimentul Sport, Cultură, Culte al PrimărieiMunicipiului Paşcani sau de pe site-ul instituţiei www.primariapascani.ro.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow