26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Finanțare pentru ONG-uri la Târgu Frumos

- Advertisement -

Și în acest an Primăria orașului Târgu Frumos va acorda finanţare nerambursabilă de la bugetul local pentru activitățile nonprofit de interes general.

Domeniile vizate sunt social și sportiv de utilitate publică, suma totală pusă la dispoziţia organizaţiilor fiind de 100.000 lei.

Proiectul de hotărâre întocmit în acest sens a fost dezbătut și aprobat de legislativul local al orașului Târgu Frumos în ședința care a avut loc vineri, 25 martie. Proiectul a fost inițiat de primarul orașului, Ionel Vatamanu și a fost aprobat cu unanimitate de voturi de consilieri.

Potrivit proiectului de hotărâre, atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă se va face pe baza de selecție de oferte de către comisii numite prin dispoziția primarului și totodată în limita fondurilor publice alocate anual în bugetul orașului. Orice persoană fizică sau juridică are dreptul de a propune un proiect respectând condițiile de eligibilitate, înregistrare, capacitate tehnică și capacitate financiară stabilite de reglementările legale în vigoare și în limita fondurilor publice aprobate. Programul anual poate cuprinde mai multe sesiuni de selecție a ofertelor.

Precizările făcute referitor la acest subiect le găsiți în ședința C.L. Târgu Frumos la minutul 10:12.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow