1 C
Paşcani
luni, decembrie 5, 2022
Array

Final de proiect pentru “Locul unde nu se întâmplă nimic”

“Locul unde nu se intampla nimic”, acesta a fost numele proiectului la baza caruia au stat cativa elevi si profesori de la Colegiul “Sadoveanu” din Pascani. In aceasta dupa amiaza, 25 octombrie, la Casa de Cultura din oras, au avut loc o serie de activitati, la care au participat zeci de pascaneni, dar si edilul orasului, Dumitru Pantazi.
Astfel, incepand cu ora 16.30, in holul institutiei de cultura, a avut loc o expozitie cu vanzare a produselor pe care, timp de cateva luni, organizatorii le-au lucrat in diferite ateliere alaturi de elevii Colegiului, dar si cei de la Scoala Speciala. La vanzare au fost scoase produse hand-made precum cani pictate sau bijuteriile domnitei.

Apoi a urmat o piesa de teatru ce a comemorat personalitatile care au trait in palatul Cantacuzino din Pascani.

locul unde nu se intampla nimic

Mentionam ca, elevii implicati in proiect au facut diverse campanii de informare, in oras, cat si in scoli, privind soarta palatului din Pascani.

“Cu realizarea acestui eveniment, încheiem seria de activități din cadrul proiectului ”Locul unde nu se întâmplă nimic”, însă rămânem încrezători că în urma acestora, Palatul Cantacuzino reprezintă pentru oamenii care locuiesc în orașul Pașcani, un loc de o importanță deosebită în care s-a scris istorie și în care timp de 2 luni, s-au întâmplat lucruri ce merită a fi povestite!” spune unul dintre organizatori. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow