2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Filmul accidentului provocat de un bustean la Iasi. Consulul Ucrainei la Suceava le multumeste medicilor pascaneni

14 persoane din Ucraina au fost ranite, dupa ce autocarul in care se aflau a fost lovit de un bustean cazut dintr-un autocamion, incidentul petrecandu-se sambata seara, in dreptul localitatii iesene Miroslovesti.
Consulul Ucrainei la Suceava le-a multumit autoritatilor romane pentru impresionanta misiune de salvare.

„Vreau sa le multumesc din partea Ucrainei pentru ca aici in Romania, la Iasi si la Pascani, doctorii au facut treaba foarte foarte buna”, a declarat consulul.

La spitalul de neurochirugie din Iasi mai sunt internati doi barbati. Amandoi sunt la terapie intensiva, pentru ca starea lor este in continuare grava, dar stabila, spun medicii.

Sotiile lor nu s-au despartit nicio clipa de ei. Dealtfel, cei patru sunt singurii turisti implicati in accident care au mai ramas in Romania.

Firma de transport si-a luat si autocarul implicat in accident, dupa ce acesta a fost expertizat tehnic, luni dimineata, in regim de urgenta.

Politistii au intocmit pe numele soferului de camion un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Nu este exclus insa ca si carutasul sa fie sanctionat, daca se va dovedi ca circula neregulametar.

Politistii verifica si supozitia potrivit careia camionul era supraincarcat, asa ca cel mai probabil ancheta se va extinde si la firma care a efectuat transportul.

 

Sursa: ProTV

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow