6.9 C
Paşcani
joi, februarie 2, 2023

Filmele anului 2018. Ce veţi vedea la cinematograf

Filmele anului 2018. Se anunţă un an plin: revin bătăliile cu supereroi, animaţiile celebre, precum şi aventurile cu vrăjitori şi animale. Soarta dinozaurilor stă din nou în mâna oamenilor, în Jurassic World, programat să apară la vară. Tot atunci, Tom Cruise are o nouă Misiune Imposibilă. Iar Răzbunătorii, printre care îl regăsim şi pe actorul român Sebastian Stan, vin la cinema în luna mai.

Wakanda este regatul fantastic în care Pantera Neagră se întoarce după moartea tatălui său, rege al ţinutului, ca să-şi ia locul pe tron. Aventurile lui ajung în România pe 16 februarie. Chadwick Boseman este actorul principal.

Tot în februarie, Natalie Portman apare pe marile ecrane în Annihilation, un film în care joacă rolului unui biolog angajat într-o expediţie periculoasă. O lună mai târziu, se lansează partea a doua din Pacific Rim – Cercul de foc.

O altă premieră importantă de pe lista de filmelor anului 2018 are loc pe 4 mai. Aventurile Răzbunătorilor, supereroii aliaţi pentru a-l distruge pe cel mai mare despot al Universului, devin mai intense pe măsură ce li se alătură şi alţii eroi, printre care Omul Furnică şi Pantera Neagră. Actorul român Sebastian Stan îşi va relua rolul de Soldatul Iernii.

Continuarea pe Observator

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow