29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Filme istorice și atelier de cusături în cadrul “Săptămânii altfel”

creditprime.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
answear.ro
credius.ro
oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Lecţie de istorie altfel pentru elevii de la Liceul Economic Nicolae Iorga din municipiu. Timp de câteva ore adolescenţii au vizionat filme artistice şi documentare cu teme istorice menite să le prezinte evenimente marcante pentru neamul românesc dar şi domnitorii străini care au avut o contribuţie semnificativă la nivel european.

Adolescenţii au fost încântaţi de vizionarea filmelor istorice spunând că astfel întâmplările prezentate cu ajutorul imaginilor sunt mai uşor de reţinut şi cu siguranţă le vor rămâne în minte.

Printre activităţile programate pentru “Săptămâna altfel” la Liceul Nicolae Iorga s-a aflat şi un atelier de cusături populare “ Punţi între generaţii” menite să aducă în atenţia adolescenţilor dragostea pentru portul popular românesc.

Reamintim că de mâine elevii sunt în vacanţa de Paşte urmând ca miercuri, 4 mai să se întoarcă la cursuri. Până pe 20 mai şcolarii vor susţine tezele aferente semestrului II, iar de pe 25 iunie până pe 11 septembrie copii se vor bucură de vacanţa de vară.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI