18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Film de promovare a Colegiului „Sadovenu” premiat – VIDEO

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Avanpremiera pentru cariera,
festivalul filmelor de prezentare a unitatilor liceale si profesionale din judetul Iasi
Editia a III-a, 19 aprilie 2016

Acest proiect este unul de informare a elevilor, parintilor si cadrelor didactice privind posibilitatea continuarii studiilor in unitati de invatamant liceal din judetul Iasi.
Scopul proiectului este de a oferi o imagine obiectiva asupra serviciilor educationale oferite de unitatile de invatamant liceal de la nivelul judetului Iasi si sa dezvolte in randul beneficiarilor abilitati decizionale bazate pe informatii pertinente , complete si coerente.
In cadrul editiei a III-a a festivalului au participat un numar de 30 de unitati de invatamant liceale si profesionale din judetul Iasi.
Filmul se numeste “Liceul meu poate deveni si al tau”

" Liceul meu poate deveni si al tau!" CNMS

Filmul promoveaza imaginea institutiei, traseele educationale propuse de unitatea de invatamant, modalitatile de dezvoltare scolara si personala a elevilor, proiectele in care liceul a fost implicat, activitatile extrascolare, rezultatele deosebite obtinute la olimpiade si concursuri.

Filmul surprinde viziunea elevilor despre liceul pe care il prezinta si constituie rezultatul final al eforturilor echipei de lucru. Echipa de lucru a fost formata din:
-profesor consilier scolar: Anton Ella-Maria
-elevi: Panainte Cosmina ( clasa a XII-a H), Savin Alexandru (clasa a XII-a H), Burtila Raluca (clasa a X-a D), Sandu Andreea (clasa a X-a E), Tarlapan Valeriu (clasa a X-a E).
-reprezentantul consiliului elevilor din unitate: Jalaboi Iustin (clasa a X-a E).

In cadrul proiectului “Avanpremiera pentru cariera” filmul de prezentare a Colegiului National “Mihail Sadoveanu” Pascani a primit premiu la sectiunea IMAGINE.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI