4 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Filipisima și Iris la Pașcani. Au fost acompaniați de Filarmonica din Botoșani

Filipisima și Iris la Pașcani. Au fost acompaniați de Filarmonica din Botoșani

Cum poate fi descrisă o seară unde pe scenă cântă îndrăgita soprană Felicia Filip alături de Trupa Iris și Filarmonica din Botoșani? Ei bine, magnifică! Așa a fost și miercuri seara, 20 decembrie, la Pașcani când pe scena Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu” au urcat peste 50 de persoane, de la instrumentiști la cele mai mari voci ale României. Sala de spectacole a fost arhiplină de persoane să asculte muzică de calitate.

Seara magică a început de la orele 19:00 cu interpretarea ariilor din marii compozitori sub bagheta dirijorului Iulian Rusu. Nu a lipit clasicul, modernul, colinde și celebrelee melodii de iarnă, popul, rockul simfonic sau blues rockul.

Când a intrat Felicia Filip în scenă abia dacă se mai opreau aplauzele. Filipisima a dăruit și ciocolată celor prezenți, atunci când a fost îmbrăcată în Crăciunță. De asemenea a cânta și Sanie cu zurgăli.

A urmat și rândul trupei Iris avandu-i in fața pe deja binecunoscuții chitarişti Valter Popa și Doru Borobeică alături de solistrul Cristi Minculescu. Publicul a cântat cunoscutele refrene de la melodiile Strada mea, Floare de Iris sau Somn bizar.

Apoi toți invitații au cântat pentru publicul pășcănean. Iris, Felicia Filip acompaniați de orchestră Filarmonicii din Botoșani au făcut ce știu mai bine, spre extazul celor prezenți.

Spectacolul s-a desfășurat pe parcursul a două ore cu aplauze nenumărate. Invitații au avut și câteva mesaje pentru telespectatorii BIT TV. – vezi in cadrul stirilor INFOBIT.

Magnificent Christmas este organizat de D.I.O.S Artist Resources Romania. Biletele pentru acest spectacol s-au epuizat la puţin timp după ce au fost puse în vânzare.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI