24.1 C
Paşcani
luni, iunie 5, 2023
Array

Fiica de profesori universitari, la un pas sa fie sfartecata de tren, in gara Targu Frumos

Transportul oferit de Sucursala CFR Calatori Iasi risca sa devina un sport extrem. Astfel, fiica unui profesor de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) si a unui cercetator la Institutul de Chimie Macromoleculara Petru Poni, a fost la un pas sa fie ucisa de tren. Alexandra Mitel se afla in gara Targu Frumos, impreuna cu bunica sa si astepta trenul R5604 care sa le duca la Iasi.

Dupa ce garnitura a a sosit, studenta si-a ajutat bunica sa urce in vagon insa, inainte de a se urca si ea, trenul a pornit. Fata a fost tarata de tren si izbita de unul dintre vagoane, fiind la un pas sa fie taiata de roti. „Am fost la un pas de moarte. Va spun sincer ca, atata timp cat peronul era foarte inalt, fara ca impiegatul sa vada ca mai erau calatori care inca urcau, trenul a plecat foarte rapid. Am cazut si am fost izbita de un vagon… Am cerut explicatii celor din gara, dar toti au ridicat din umeri.

Este ceva incredibil si acum imi dau seama de ceea ce putem sa patesc”, a marturisit Alexandra Mitel. Dupa incident, mama tinerei a mers sa isi consulte avocatul pentru a gasi formula legala de a actiona in judecata Regionala CFR Calatori.

„Este o situatie care imi arata ca traim intr-o societate de tampiti. Chiar astazi (ieri – n.r.) voi consulta avocatul sa vad ce posibilitati avem pentru a-i actiona in instanta pe cei de la CFR. Toti ne-au tratat cu indiferenta si parca incercand sa ascunda ceea ce s-a petrecut. Copilul meu putea sa moara”, a afirmat, ingrozita, mama fetei. In fata acestei realitati, reprezentantii CFR sustin ca, in conditiile in care se va face o reclamatie oficiala, se va demara o ancheta pentru a se constata cine este responsabil de acest incident.

Continuare pe BZI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow