17.3 C
Paşcani
marți, octombrie 3, 2023
Array

Figura frumoasa facuta de catre CSM Kosarom in deplasarea de la Piatra Neamt

Echipa locala CSM Kosarom, a disputat o partida amicala, vineri 12 octombrie 2012, in deplasare cu echipa de liga I Ceahlaul Piatra Neamt. Formatia pascanenana a aratat determinare inca din primele minute ajungand foarte repede la poarta nemtenilor.

Ca urmare, in minutul 30 Calugarul ii trimite o pasa lui Caragea care dribleaza doi aparatori nemteni dupa care il lobeaza pe portar, 1-0 pentru CSM Kosarom. In minutul 40 portarul pascanean Luca se remarca din nou dupa ce nemtenii au primit o lovitura de la 11 m, acesta aparand-o.

Dupa pauza nemtenii si-au amintit ca sunt echipa de prima liga si au pus stapanire pe joc. Ei au marcat in minutul 70 golul egalarii prin atacantul Marian Constantinescu, cu un sut bine plasat la coltul scurt. Ocaziile au continuat, iar in minutul 3 al prelungirilor, nemtenii inscriu si inchid tabela la 2-1 prin mijlocasul, Sebastian Chitsca.

Per total un meci bun facut de echipa locala, tinand cont de faptul ca, timp de 90 de minute au fost la egalitate cu o echipa de prima liga care a jucat la un nivel destul de ridicat, mai ales daca ne gandim la situatia materiala a celor doua formatii.

 

CSM Kosarom: Luca, Vlad Razlog, Giurgiuveanu, Calugaru, Caragea, Schiopu, Olarita, Petru Razlog, Nutescu, Chimir, Lipovanu

La pauza au intrat: Aghiorgiesei, Agrigoroaiei, Maftei, Toader si Nemtanu

Antrenor: Adrian Kereszy

 

Alte articole