17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

“Fetele de la cablu” au lăsat o bătrână fără bani

Mare atenţie pe cine primiţi în casă, o bătrână din Paşcani a rămas fără bani după ce a invitat în locuinţa două tinere ce au pretins că sunt de la o firmă de cablu. Femeia a depus plângere la poliţie, iar oamenii legii au început o anchetă.

O femeie din Paşcani a căzut pradă excrocilor. Maria Neofet locuieşte la blocul Moldova, iar sâmbătă i-a bătut la uşa două tinere care au zis că sunt angajate la o firmă de cablu şi ar vrea să îi prezinte o ofertă de abonament. Pentru că abia îşi cumpărase un televizor nou, bătrână le-a invitat pe femei în casă să o ajute să instaleze aparatul. Profitând de un moment de neatenţie, cele două tinere i-au furat păşcănencei un portmoneu în care se aflau 200 lei.

Abia după ce au plecat femeile, bătrâna și-a dat seama ca îi lipsește portofelul.După ce şi-a mai revenit din şoc aceasta a mers direct la poliţie şi a reclamat dispariţia banilor. Oamenii legii au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru a da de urmele hoaţelor.

O vecină de-a femeii spune că cele două presupuse angajate de la firma de cablu au bătut şi la ea la ușă, însă nu a fost interesată de oferta prezentată de acestea şi nu le-a permis accesul în locuinţă.

Poliţiştii atrag atenţia, mai ales persoanelor vârstnice să aibă grijă pe cine primesc în casă, iar dacă le bat la uşă persoane ce spun că sunt de la diferite firme, să verifice dacă informaţiile sunt adevărate la asociaţiile de proprietari.

Reamintim că luna trecută mai mulţi bătrâni din Heleșteni au fost cantactați de persoane necunoscute care se dădeau drept rude. Acestea le cereau să cumpere cartele de telefon şi să le trimită codul. Victima excrocilor, o femeie de 71 ani şi-a dat seama că a fost păcălită după ce a cumpărat 4 cartele de 10 euro şi a alertat poliţia.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow