28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Festivitatile pentru Ziua Nationala, incerte. Opozitia amana premierea cuplurilor de aur 

Activitatile programate pentru Ziua Nationala a Romaniei ar urmea sa fie suspendate in acest an. Situatia fara precedent a aparut in urma sedintei Consiliului Local desfasurata joi de la ora 15.00. Primarul Marius Pintilie a propus spre aprobare programul de activitati pentru luna decembrie si alocarea banilor necesari de la bugetul local.

Proiectul de hotarare nu a fost aprobat de consilierii PSD iar Sorin Olariu de la PMP a refuzat sa voteze dupa un schimb de replici cu presedinte de sedinta.  Ei au solicitat sa fie suplimentat programul de activitati si bugetul pentru a fi oferite copiilor dulciuri de Craciun dar primarul si consilierii PNL + PRO Romania nu au fost de acord. 

In urma acestor neintelegeri vor avea de suferit mai ales cuplurile care au implinit 50 de ani de casatorie. Premeirea lor era programata chiar de Ziua Nationala. `Este vorba de aproape 40 de cupluri fiecare urmand sa primeasca cate un premiu de 500 de lei. De asemenea tot de Ziua Nationala erau programate depuneri de coroane. Primarul Marius Pintilie a refuzat sa precizeze daca activitatile vor mai avea loc sau nu, in acest context.

In schimb,  consilierii PSD au anuntat ca vor convoca o sedinta extraordinara, saptamana viitoare,  pentru a reprograma premierea cuplurilor de aur in perioada sarbatorilor de iarna. 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow