24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
24.1 C
Paşcani
marți, august 3, 2021

Festivitatile pentru Ziua Nationala, incerte. Opozitia amana premierea cuplurilor de aur 

Activitatile programate pentru Ziua Nationala a Romaniei ar urmea sa fie suspendate in acest an. Situatia fara precedent a aparut in urma sedintei Consiliului Local desfasurata joi de la ora 15.00. Primarul Marius Pintilie a propus spre aprobare programul de activitati pentru luna decembrie si alocarea banilor necesari de la bugetul local.

Proiectul de hotarare nu a fost aprobat de consilierii PSD iar Sorin Olariu de la PMP a refuzat sa voteze dupa un schimb de replici cu presedinte de sedinta.  Ei au solicitat sa fie suplimentat programul de activitati si bugetul pentru a fi oferite copiilor dulciuri de Craciun dar primarul si consilierii PNL + PRO Romania nu au fost de acord. 

In urma acestor neintelegeri vor avea de suferit mai ales cuplurile care au implinit 50 de ani de casatorie. Premeirea lor era programata chiar de Ziua Nationala. `Este vorba de aproape 40 de cupluri fiecare urmand sa primeasca cate un premiu de 500 de lei. De asemenea tot de Ziua Nationala erau programate depuneri de coroane. Primarul Marius Pintilie a refuzat sa precizeze daca activitatile vor mai avea loc sau nu, in acest context.

In schimb,  consilierii PSD au anuntat ca vor convoca o sedinta extraordinara, saptamana viitoare,  pentru a reprograma premierea cuplurilor de aur in perioada sarbatorilor de iarna. 

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24.1 ° C
26.2 °
22.2 °
74 %
2kmh
93 %
mar
22 °
mie
28 °
joi
33 °
vin
28 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI