More

  Festivitatea de premiere a absolventilor Liceului Tehnologic “Mihai Busuioc”. Sef de promotie este un baiat care vrea sa devina inginer

  Array

  BUSUIOC PREMIERE FINAL AN

  A venit si randul absolventilor de la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc”, sa aiba festivitatea de premiere la final de an scolar. Evenimentul a avut loc astazi, 30 mai, in Sala de Festivitati a Clubului Copiilor din Pascani.

  Anul acesta, institutia a reusit sa scoata 104 absolventi la cele 5 specializari. Astfel, sala a fost plina de tineri, emotionati puternic de sfarsitul acestei etape din viata lor, multi gandidu-se deja la examenul de bacalaureat.

  In premiera, anul acesta, sef de promotie este un baiat. Este vorba despre Danut Ionut Mihalcea, din satul Topile, comuna Valea Seaca, care a terminat cu media 9.50 si a reusit sa fie singurul baiat sef de promotie din toate unitatile de invatamant din Pascani.

  Acesta ne-a declarat ca a muncit mult pentru a ajunge la aceasta performanta si ca mai departe va urma cursurile Universitatii “Gheorghe Asachi” din Iasi, unde vrea sa ajunga inginer. Pe viitor doreste sa revina in Pascani, unde vrea sa practice aceasta meserie.

  Dupa festitatea in care fiecare diriginte a venit si a premiat elevii de la clasa, a urmat un scurt concert sustinut de o eleva a scolii, iar la final tinerii au ciocnit un pahar de sampanie si au facut fotografii.

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI