More

  Festivitate de premiere pentru copii creativi

  Array

  Duminică începând cu orele 10.00 copiii care au participat la 3 concursuri de creație plastică și literară, organizate de Biblioteca Municipală din Pașcani cu ocazia Zilelor ”Mihail Sadoveanu”, patronul instituției de cultură, au fost premiați într-un cadru festiv la sediul primăriei din localitate.

  În cadrul concursului județean de proză ”Mihail Sadoveanu” pentru gimnaziu, la care au participat 160 de elevi au fost premiate duminică cele mai bune lucrări, aparținând elevelor Elena Beatrice Lupu de la Școala Iordache Cantacuzino și Smaranda Berenghia de la Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu”.
  smaranda berenghia
  Pentru elevii care îndrăgesc creațiile plastice, au fost organizate 2 concursuri, astfel încât să poată participa și cei mici. 120 de copii de gimnaziu au participat la concursul ”Armonii sadoveniene”, iar peste 50 de prichindei din ciclul primar s-au întrecut creând o lume colorată sub titlul ”În lumea dumbravei minunate”.
  desen biblioteca
  Mihaela Cojocaru, directoarea Bibliotecii Municipale a mulțumit instuțiilor care au sprijinit aceste proiecte educative, asigurându-i în același timp pe părinții prezenți că activitățile au fost desfășurate în condiții corespunzătoare de lucru, dar și sigure în același timp. Amânarea sau anularea acestor activități nu era justificată, mai ales că erau programate de foarte mult timp, au constituit o bucurie pentru copii și nu au pus sub nicio formă participanții în pericol.
  premianti biblioteca
  Toți copiii au primit diplome de participare, iar cei mai buni dintre ei au plecat acasă cu trofee, diplome, cărți și chiar premii în bani. Înscrierea a fost gratuită la toate concursurile organizate de Biblioteca Municipală, instituția organizând în fiecare an astfel de competiții, menite să stimuleze, dar și să recompenseze creativitatea copiilor.

  2015 zilele sadoveanu rezultate concursuri

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI