More

  Festivitate de premiere la 50 de ani de căsătorie

  Array

  Miercuri nu este numai o cunoscută sărbătoare a creștinilor, ci și un moment deosebit pentru 22 de cupluri din Deleni. Așa cum obișnuiește de câțiva ani încoace, Administrația Locală a organizat in cinstea lor un eveniment deosebit cu muzică bună, bucate alese, flori și premii pentru cei care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie.

  Douăzeci și două de cupluri din Deleni care împlinesc în acest an, 50 de ani de la oficierea căsătoriei, vor fi sărbătorite cu fast pe data de 14 octombrie, începând cu orele 13.30, în satul Maxut, la Conacul Polizu, aflat în apropierea orașului Hârlău.
  În semn de respect și apreciere pentru o viață bazată pe răbdare, ajutor și înțelegere reciprocă în familie, Primăria comunei Deleni organizează în cinstea lor o festivitate de premiere, un spectacol artistic și o cină festivă.

  Transportul invitaților va fi suportat tot de primăria din Deleni, care a pregătit pentru ei pe lângă flori, diplome și premii în bani, o cină cu bucate alese și momente artistice deosebite susținute de Ansamblul Corăgheasca din localitate, dar și de micuții de la grădinița din comună, Ansamblul ”Muguri de stejar”.

  Menționăm că această festivitate a devenit deja o tradiție pentru locuitorii comunei, prima manifestare de acest gen, prin care sunt felicitate și premiate cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, fiind organizată pentru prima dată de Primăria din Deleni, acum 7 ani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI