30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Festivitate de închidere de an şcolar pentru absolvenţii claselor a VIII-a de la „Sadoveanu” Paşcani – VIDEO

cls a 8 a

După ce absolvenţii de clasa a XII-a au trecut de “mirajul” festivităţilor de absolvire, a venit acum rândul eleviilor de clasa a VIII-a. Adolescenţii, unii cu lacrimi în ochi, iar alţii mai zâmbitori îşi iau rămas bun de la şcoala în care şi-au petrecut câţiva ani buni de studiu, pregătindu-se pentru a urma cursurile claselor liceale.

Două clase de a VIII-a de la Colegiul National „Mihail Sadoveanu” din Pascani au organizat sfarsitul de an scolar ieri, 12 iunie, incepand cu ora 16.00. Elevii, alaturi de conducerea scolii, diriginti si profesori, s-au reuni la scoala, de unde s-au indrepta spre Casa de Cultura din Municipiu.

În cadrul evenimentului festiv, fiecare elev din cei 60 a primit diploma de absolvire, au fost premiaţi şefii de promoţie Adina Ciubotaru, Maria Gabriela Grigoriu si Flavius Petrica Popescu, toti din clasa a VIII a A, cu media celor patru ani de 10. Si elevii cu rezultate deosebite in activitatea scolara si cei care s-au remarcat la olimpiadele si concursuri scolare au fost premiati de catre conducerea scolii. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow