More

  Festivitate de închidere de an şcolar pentru absolvenţii claselor a VIII-a de la “Sadoveanu” Paşcani – VIDEO

  Array

  cls a 8 a

  După ce absolvenţii de clasa a XII-a au trecut de “mirajul” festivităţilor de absolvire, a venit acum rândul eleviilor de clasa a VIII-a. Adolescenţii, unii cu lacrimi în ochi, iar alţii mai zâmbitori îşi iau rămas bun de la şcoala în care şi-au petrecut câţiva ani buni de studiu, pregătindu-se pentru a urma cursurile claselor liceale.

  Două clase de a VIII-a de la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” din Pascani au organizat sfarsitul de an scolar ieri, 12 iunie, incepand cu ora 16.00. Elevii, alaturi de conducerea scolii, diriginti si profesori, s-au reuni la scoala, de unde s-au indrepta spre Casa de Cultura din Municipiu.

  În cadrul evenimentului festiv, fiecare elev din cei 60 a primit diploma de absolvire, au fost premiaţi şefii de promoţie Adina Ciubotaru, Maria Gabriela Grigoriu si Flavius Petrica Popescu, toti din clasa a VIII a A, cu media celor patru ani de 10. Si elevii cu rezultate deosebite in activitatea scolara si cei care s-au remarcat la olimpiadele si concursuri scolare au fost premiati de catre conducerea scolii. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet