26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021
26.5 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 24, 2021

Festivitate de deschidere pentru Casa Corpului Didactic Pascani

Ultimele știri

De Ziua Internationala a Educatiei, Casa Corpului Didactic Pascani si-a deschis portile pentru noul an scolar. Festivitatea a avut loc la Clubul Copiilor, iar la eveniment au participat reprezentanti din toate scolile din municipiu, precum si din comunele apropiate.

Dupa discursuri, a fost prezentata oferta de formare a Casei Corpului Didactic Spiru Haret Iasi si un proiect judetean cu participare internationala, prima editie, cu titlul „100 de ani de Unitate prin Cultura”.

Ca la fiecare festivitate, au avut loc si momente artistice puse in scena de elevii pascaneni.

Mentionam ca misiunea casei corpului didactic este de a promova inovatia si reforma in educatie, de a asigura cadrul pentru dezvoltarea personala si profesionala a personalului din invatamantul preuniversitar, in corelatie cu standardele profesionale pentru profesiunea didactica, standardele de calitate si competentele profesionale, precum si in conformitate cu politicile si strategiile nationale in domeniul educatiei.

Filiala de la Pascani este coordonata de Lidia Andronache.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
26.5 ° C
27.8 °
25.2 °
43 %
2.4kmh
21 %
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI