More

  Festivitate de absolvire pentru viitorii asistenți medicali – VIDEO

  Array

  Momente emotionante pentru zeci de absolventi ai postliceale sanitare din Pascani. Astazi a avut loc festivitatea juramantului, iar cele patru grupe de asistenti medicali si farmacisti alaturi de coordonatori, parinti si conducerea Centrului au fost prezente la evenimentul ce s-a desfasurat in incinta Casei de Cultura din Pascani.

  Programul a inceput cu primirea invitatilor si depunerea de flori la statuia lui Stefan cel Mare din centrul Pascaniului.

  depunere juramant asistente

  Festivitatea ce s-a desfasurat in sala de spectacole a Casei de Cultura din Pascani a durat aproape doua ore, moment in care au fost transmise mesaje de catre conducerea centrului, profesorii coordonatori si absolventi.

  A urmat apoi premierea profesorilor si elevilor, s-a predat cheia succesului, iar elevii care au facut practica la spitale din strainatate au primit certificate de calificare, recunoscute in tarile Uniunii Europene.

  absolventa

  Petronela are 42 de ani, iar dupa ce a muncit in mai multe domenii, printre care si in invatamant a decis ca trebuie sa fac o schimbare pe plan profesional. S-a inscris la postliceala, profil farmacie si dupa trei ani de invatat si practica a incheiat cu succes scoala, fiind prima pe clasa.

  Dupa ce a tinut un discurs emotionant pe scena, absolventa din Lespezi a spus ca visul ei de mica a fost sa lucreze in domeniul medical. Doctorita nu a ajuns, insa va fi in slujba oamenilor.

  Centrul de studii Stefan cel Mare din Pascani ofera cursuri de nivel liceal si postliceal.

  www.bittv.info

  www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp