17.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
17.9 C
Paşcani
marți, august 3, 2021
Array

Festivitate de absolvire la Colegiul din Hîrlău – VIDEO

Emotii la Colegiul din Hirlau. Elevii si profesorii alaturi de parinti au participat la festivitatea de absolvire. A fost anuntat seful de promotie, a fost inmanata cheia succesului si nu au lipsit lacrimile absolventilor.

festivitate hirlau

Festivitatea de absolvire a anilor de liceu a avut loc in sala de sport a Colegiului, unde profesorii, elevii si directorii scolii au vorbit cu greu despre anii de liceu, rezultatele exceptionale obtinute la concursuri si olimpiade, dar si despre activitatile extrascolare si prieteniile legate in cei patru ani.

BIT TV FESTIVITATE DE ABSOLVIRE LA COLEGIUL DIN HARLAU

Cei mai buni elevi ai scolii au fost premiati cu diplome, flori si medalie.

Buzila Andreea este sef de promotie. Cu emotie in glas si-a luat la revedere de la anii de liceu, colegi si profesori. Dupa examenul de bacalaureat se va inscrie la Facultatea de Matematica.

La o sutime diferenta de sefa de promotie este Lacramioara Mocanu care spera ca va lua note cat mai mari la examenul maturitatii. Urmatorul pas va fi inscrierea la Facultatea de Litere din Iasi.

sefe de promotie hirlau

Conducerea scolii a numit activitatea de astazi „Ziua absolventului”. In aceata dimineata a fost inmanata si cheia succesului.

Tinerii se vor reuni spre mijlocul lunii iunie, atunci cand vor participa la prima proba a bacalauretaului. www.bittv.info

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.9 ° C
18.3 °
16.2 °
88 %
2.2kmh
30 %
mar
26 °
mie
28 °
joi
34 °
vin
27 °
sâm
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI