21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022

„Festivalul Fericirii”, la Bratesti. Filme si spectacole intr-un lan de porumb

„Festivalul Fericirii”, la Bratesti. Filme si spectacole intr-un lan de porumb

Ce poti sa iti doresti mai mult decat sa fii fericit? Poate sa imparti acest sentiment cu cei din jurul tau? Atunci esti invitat la Festivalul Fericirii, organizat sambata, 4 august, de Asociatia Gipsy Eye, in localitatea Bratesti. Este cea de-a doua editie a evenimentului, ce se desfasoara, intr-o zona speciala: intr-un lan cu porumb.

Incepand cu ora 14.00, vor avea lor diferite activitati, ateliere, dans contemporan, demostratie de potcovit, pictura pe fata, filme si spectacole cu artistii locali. Nu vor lipsi nici dansurile tiganesti.

Pentru a-si promova evenimentul, voluntarii din asociatiei au mers ieri prin municipiul Pascani si au impartit flyere trecatorilor. Vor sa vina cat mai multa lume la festivalul fericirii.

Mentionam ca Asociaţia Gipsy Eye („Ochi de ţigan”) a fost fondată în anul 2007 la iniţiativa unui grup de şase tineri rromi. În prezent, este formată din membrii si voluntari atât rromi cât şi ne-rromi, proveniţi din diferite medii sociale: studenţi, elevi dar şi tineri ce nu s-au putut bucura de educaţie. Totodata, Gipsy Eye găzduiește mai mulți voluntari europeni care lucrează în școală și susțin activitățile asociației.

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow