30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Festivalul de datini și obiceiuri de iarnă de la Pașcani. Parada din centrul orașului – GALERIE FOTO/ VIDEO

oferta.oceancredit.ro
credius.ro
elefant.ro
elefant.ro
answear.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
fashiondays.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Cele câteva grade cu minus de afară nu au împiedicat ca numărul spectatorilor şi participanţilor să fie de câteva sute. S-a cântat, s-a dansat, s-a colindat şi urat preţ de câteva ore. Cei prezenţi au spus că tradiţiile şi obiceiurile trebuie amintite de la an la an prin asemenea evenimente.

PASCANI FESTIVAL 2

Sute de participanți și spectatori la debutul Festivalului de Datini si Obiceiuri de iarnă de la Pașcani. Începând cu ora 9.30 cetele și alaiurile de colindători și mascați și-au dat întâlnire în fața Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”, acolo unde au fost întâmpinați de directorul instituției Daniela Calistru cu vin fiert, ceai cald și colaci.

După ce au primit ordinea în care vor intra pe scena a urmat parada portului și maștilor pe strada Ștefan cel Mare. Însoțiți de polițiști și jandarmi, formațiile și-au făcut dansul în ritmul tobelor, fluerului și a altor instrumente muzicale.

PASCANI FESTIVAL 1

Ajunși în fața Primăriei Pașcani, acolo unde este amplasată scena, benzile venite din mai toate comunele din împrejurimile Municipiului dar si din județul Târgu Neamț si-au facut numărul pentru care au primi bani și diplome din partea organizatorilor – Casa de Cultura „Mihail Sadovenu” Pașcani, Primăria și Consiliul Local Pașcani.

Festivalul s-a încheiat în jurul orelor 16.00.

FESTIVALUL DE DATINI SI OBICEIURI DE IARNA DE LA PASCANI - PARADA FORMATIILOR

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI