15 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

FESTIVALUL “ATELIERELE LUI DRAGOBETE”

FESTIVALUL “ATELIERELE LUI DRAGOBETE”
Ziua lui Dragobete, celebreaza zeul tinereţii, al veseliei şi al iubirii, cu origini străvechi si legendare.

In perioada 24 – 28 februarie 2015, Liceul Special “Moldova”, Tg. Frumos, în colaborare cu Palatul Copiilor Iasi / Filiala Tg. Frumos și Asociatia Asirys Super Tineri, organizeză, pentru elevii claselor a IX-a, aX-a si a XI-a, elevi ai clubului si voluntari ai asociației, FESTIVALUL “ATELIERELE LUI DRAGOBETE”.

Prima zi ( miercuri – 24 .02.2016) a Festivalului “Atelierele lui Dragobete” este dedicată animației si stării de bucurie, in cadrul fastuosului Bal tematic – “Cum arată Dragobete ?” între orele 16.00-19.00, la Clubul Copiilor din Tg. Frumos. Participarea este libera, este stimulata si încurajată exprimarea creativă, probele fiind inspirate din tehnicile educației non-formale a tinerilor.

A doua zi, joi-25.02.2016, tot la Clubul Copiilor din Tg. Frumos, se va desfasura “Vernisajul Iubirii”, in viziunea artiștilor Ionela Mihuleac (artă cucuteniană) si Gheorghe Ciobanu (pictură naivă), înceând cu ora 13.00. Donațiile din timpul evenimentului vor fi folosite in scop caritabil. Moment de recital: Poeziile lui Gheorghe Ciobanu, recitate de elevul in clasa a XI-a, Toma Eusebiu;

A treia zi, vineri – 26.02.2016, “Arte si mesteșuguri”, concurs pentru meșterii populari din regiunea GAL sud – vest si ateliere de pielarie si pictură pe sticlă. Festivalul este continuat de Tabara de supravietuire de la Coasta Magurii: “In cautarea lui Dragobete”. Incheierea festivalului este asigurata de “Aromele lui Dragobete”, serată gastronomică.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow