3.3 C
Paşcani
vineri, decembrie 9, 2022

FESTIVALUL „ARMONIE SI TRADITIE”, PRIMA EDITIE, LA SCOALA DIN GASTESTI

 

Sute de copii, de la graditina pana la clasa a VII – a au participat Festivalul „Armonie si Traditie” „ pe 10 noiembrie a..c. Eveniment aflat la prima editie a fost organizat de Scoala Gimnaziala „Ion Creanga” din suburbia Gastesti Pascani. Au participat copiii scolii gazda dar si de la Liceul Teoretic „Miron Costin” si de la o scoala din Ruginoasa. 

Pentru inceput au fost prezentate standurile cu bunatati si decoratiuni de toamna. O explozie de culoare si bucurie iar emotiile organizatorilor au fost pe masura.  Au urmat mai multe momente artistice sustinute de copiii talentati.

In cuvantul sau de deschidere,  gazda evenimentului a  vorbit despre imprtanta promovarii traditiilor si obiceiurilor romanesti si i-a indemnat pe elevi sa le pretuiasca si sa le transmita din generatie in generatie.

La eveniment au fost prezenti si deputatul pascanean Sorin Nacuta precum si primarul municipiului Marius Pintilie. Cei doi politicieni au apreciat eforturile organizatorilor si participantilor la acest festival.

Copiii au primit diplome si dulciuri din partea organizatorilor. Mentionam ca  la festivalul de la scoala din Gastesti au participat si reprezentantii Asociatiei `”Sansa 2010”. Ei i-au pictat pe fata pe prichindei prezenti,  cu personaje din povesti.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow