10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Festival pentru copiii speciali, la Targu Frumos

Complexul de Servicii Sociale pentru Copii din Targu Frumos a gazduit ieri un festival inedit. Circa 100 de elevi de la scolile din oras dar si din comunele Ganesti si Ruginoasa au participat la un spectacol pentru copiii cu nevoi speciale. Participantii au pus in scena diferite momente artistice, de la teatru si pana la dansuri moderne sau populare.

Membrii ansamblului “Brauletul”, de la institutia care a organizat spectacolul, au fost printre cei mai deosebiti. Un grup de baieti imbracati in costume populare traditionale au dansat sarbe si batute. La un moment dat chiar si instructorul lor, profesorul Marius Dumitru, li s-a alaturat pe scena.

Nu s-a lasat mai prejos nici Formatia de Dansuri “Hora” a Casei de Cultura “Garabet Ibraileanu” din Targu Frumos. Podeaua a rasunat sub picioarele adolescentilor, care duc traditia mai departe si o promoveaza ori de cate ori au ocazia.

 

ansamblul hora

Pe holurile Complexului au fost afisate si expozitiile cu decoratiuni facute de elevi: desene, felicitari sau diferite obiecte realizate prin quilling.

Mentionam ca festivalul, ajuns la cea de-a doua editie, a fost realizat in colaborare cu Scoala Garabet Ibraileanu, Liceul Moldova si Scoala Ion Creanga din Targu Frumos, Scoala Generala Ganesti si Centrul Cultural Ruginoasa.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow