13.3 C
Paşcani
vineri, septembrie 24, 2021
Array

Festival de datini si obiceiuri, la Valea – Seaca

festival valea seaca

Sute de copii au participat ieri la prima editie a Festivalului “Traistuta cu datini si obiceiuri” ce a avut loc la Caminul Cultural din Valea Seaca.
Spectacolul exceptional facut pe scena institutiei de cultura a reunit elevi de la scoli din Tatarusi, Stolniceni-Prajescu, Mogosesti-Siret, Pascani, Valea-Seaca, Siretel, Lungani si Popesti.

Cu doar cateva zile inainte de Craciun elevii au format cete de colindatori, traditii de iarna, precum “Caiutii” sau “Mascatii si au impresionat juriul printr-o prestatie de exceptie.

Nici Mos Craciun nu a lipsit de la festival. Pentru ambitia de care au dat dovada si truda cu care au repetat, copiii au fost rasplatiti cu dulciuri si fructe.
Mentionam ca evenimentul a fost organizat de Liceul Tehnologic Valea –Seaca si Scoala Gimnaziala Contesti in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean Ias, Casa Corpului Didactic Pascani, Biserica Ortodoxa Sf Dimitrie Contesti si Consiliul Local Valea Seaca.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Cum se cumpara o functie la Primaria Pascani. Monica Oneata a luat 1700 euro spaga de la absolventa de facultate, pentru un post la...

Un nou caz de inselaciune la Primaria Pascani. Un salariat al institutiei a promis unei tinere din...

Nici un titlu de proprietate, intr-un an de zile! Incompetenții din Primăria Pașcani dau vina pe alții. Functionarii cu experienta au fost lasati sa...

Conducerea Primariei Pascani reactioneaza vehement dupa ce prefectul judetului a spus ca a identificat probleme importante in...

Cresa din Pascani, in subordinea gradinitei. Care vor fi consecintele

Singura cresa din municipiul Pascani , nr 1 din zona Deal si-a pierdut personalitatea juridica si a...

Primarul Pascaniului, pozitiv Covid -19, dupa intalnirea cu presedintele Consiliului Județean Iași

Primarul municipiului Pascani, Marius Pintilie a fost depistat pozitiv cu Covid -19, desi a urmat schema complete...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI