30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
30 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Festival de colinde la Deleni, Hîrlău – VIDEO

oferta.oceancredit.ro
answear.ro
horacredit.ro/
elefant.ro
credius.ro
elefant.ro
creditfix.ro
creditprime.ro
vivacredit.ro

Ultimele știri

Prima ediţie a Festivalului de colinde din comuna Deleni – Hîrlău a fost un succes. Colindătorii care au urcat pe scenă şi au cântat pentru public au fost elevii dar şi preoţii alături de teologi. Primarul Dumitru Prigoreanu promite că evenimentul va fi o tradiţie.

FESTIVAL COLINDE DELENI

Colinde, colinde, e vremea colindelor şi în comuna Deleni. Recent a avut loc prima ediţie a Festivalului de colinde. Pe scena Căminului Cultural au urcat grupuri de elevi şi studenţi, dar şi corul Protopopiatului din Hîrlău alături de tinerii de la ATOR. Invitaţii speciali au fost teologii de la Seminarul din Botoşani.

Deschiderea a fost făcută de primarul comunei Deleni, Dumitru Prigoreanu care a vorbit celor prezenţi despre bucuria şi mulţumirea că s-a reușit organizarea primei ediţii a Festivalului şi să nu fim indiferenţi la ce se întâmplă în jurul nostru.

Pe scenă a urcat şi protopopul Nicolae Crăciun care a vorbit despre sărbătoarea Naşterii Domnului dar şi despre cum au ajuns să fie cântate colindele.

Pe scenă au urcat şi copiii care fac parte din Ansamblul Coragheasca condus de profesorul Aurica Gâlcă. Pe lângă frumoasele colinde cântate de grup, Ansamblul a adus şi puţin din tradiţiile de Anul Nou. Astfel s-a dansat Căluţii, Capra şi Cerbul.

FESTIVAL DE COLINDE, IN COMUNA DELENI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
30 ° C
30.4 °
29.9 °
51 %
2.7kmh
37 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI