5.3 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Festival-concurs „La Curtile Hirlaului” – editia a II-a – VIDEO

Un proiect judetean de amploare a adunat peste 300 de elevi la sfarsitul saptamanii trecute, la Clubul Copiilor din Hirlau. Scoala Gimnaziala Petru Rares a organizat joi si vineri festivalul-concurs de teatru, muzica si dans, „La curtile Hirlaului”, editia a doua. A fost o participare record cu copii din ciclul primar si gimnazial.

Concurentii si-au pregatit diverse momente artistice pentru a impresiona juriul. Au cantat atat muzica usoara, cat si muzica populara. La fel a fost si la sectiunea dansuri, cu diferite coregrafii. Pe principiul fiecare cu talentul lui, micii artisti in devenire si-au luat in serios diferite roluri si au aratat ca actoria nu le este straina.

Astfel, prin acest proiect, elevii au putut sa isi invinga frica de a urca pe scena si a-si descoperi fiecare talentul.

La final, toti copiii au fost rasplatiti cu dulciuri, iar cele mai bune prestatii vor fi premiate.

Mentionam ca la festival au participat copii de la scolile din Bivolari, Cucuteni, Deleni, Parcovaci, Feredeni, Sticlaria, Scobinti, Badeni, Pascani si Palatul Copiilor Iasi.

Evenimentul a fost organizat in parteneriat cu Primaria Hirlau, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi, Palatul Copiilor – structura Hirlau, Casa de Cultura Hirlau si Muzeul Viei si Vinului. Din cadrul scolii organizatorii, au fost patru coordonatori de proiect: Mariana Dirvariu, Gabriela Miler, Maria Simionescu si Mihaela Tomulesei.

In perioada imediat urmatoare va avea loc si cea de-a doua parte a proiectului, expozitia- concurs „Orizont local”, cu fotografii din fiecare comunitatea a participantilor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow