16.9 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Fermierii pot depune documentele pentru subventii la animale

fermieri apia

Vesti bune pentru fermierii care detin un numar mare de animale. In perioada 5 – 30 aprilie 2013, acestia pot depune cererea de plata aferenta anului 2013, in cadrul “Platilor nationale directe complementare sector zootehnic, speciile ovine si caprine la Sediul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura Iasi.

De aceasta prima pe cap de animal pot beneficia producatorii agricoli crescatori de ovine/caprine, persoane fizice, persoane juridice si persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau familiale.

Prima pe cap de animal se acorda o singura data pe an producatorilor agricoli, inscrisi in evidenta Agenţiei dePlati si Interventie pentru Agricultura cu cod unic de identificare, pentru femele ovine sau femele caprine identificate conform legislatiei in domeniu.

Fermierii trebuie sa indeplineasca emaleive urmatoarele conditii, efectivul din exploatatie sa fie de minimum 50 de capete emale de ovine/25 de capete emale de caprine, care au implinit varsta de minimum un an pana la 31 martie a anului in care se face solicitarea primei, efectivul de emale ovine  emale caprine pentru care se solicita prima sa fie inscris in Registrul National al Exploatatiilor la data solicitarii primei, efectivul de emale ovine / emale caprine pentru care se solicita prima sa fie mentinut in exploatatie la adresa mentionata in cerere pe perioada de retentie pana la data de 3 august 2013.

Cererea trebuie sa fie vizata de asociatiile crescatorilor de ovine sau caprine  Cererile pretiparite pot fi solicitate de la Centrul Judetean A.P.I.A. Iasi.

Mentionam ca, cererile pot fi completate si online individual sau prin operatorii SNIIA prin accesarea site-ului www.apia.org.ro.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow