15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Femeie tâlhărită pe scările mici. Hoţul a fost prins de poliţiştii locali

Clipe de groază pentru o femeie dintr-o comună din Suceava. Aceasta a fost tâlhărită azi dimineaţă, de către un tânăr care a băut şi a jucat la jocurile de noroc, azi noapte. În urma strigătelor disperate ale acesteia, poliţiştii locali l-au prins pe tălhar. Bunurile au fost recuperate, însă sperietură femeii în vârstă de 51 de ani a fost pe măsura faptei.

Momente groaznice pentru o femeie în vârstă de 51 de ani din Şcheia – Suceava, azi dimineata, in jurulorei 7.30. Aceasta, în timp ce se afla pe scările mici, obiectiv aflat în reabilitare, a fost tâlhărită de către un tânăr. Acesta a bruscat-o şi i-a luat poşeta în care se aflau obiecte personale, acte, telefonul mobil şi portofelul în care avea 50 de lei.

Ea a strigat în disperare să-i ia banii şi să-i lase actele. Vocea ei a fost auzită de către poliţiştii locali care l-au imobilizat imediat pe tălhar, care cobora în fuga spre Esplanadă. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani din oraşul Dolhasca, predat poliţiştilor de la Naţională.

Tânărul şi-a motivat gestul spunând că avea nevoie de bani. Cercetările continuă.

Menţionăm că femeia se află în Paşcani pentru a se prezenta cu o problema la Judecătoria oraşului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow