12.4 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Femeie scutită de datorii printr-o decizie a Consiliului Local din Hârlău

O femeie din Pârcovaci a fost scutită de la plata unor datorii de aproape 600 de lei, prin aprobarea unui proiect discutat la ultima ședința a Consiliului Local din Hârlău. Este vorba despre Elena Pricop, care e a solicitat sprijinul primăriei pentru a-și termina de achitat restanțele la taxe și impozite, față de autoritățile locale.

Proiectul propus a primit avizul tuturor comisiilor și situația femeii a fost prezentată în plen de Maria Pavel, șefa Biroului de taxe și impozite, care a explicat consilierilor că aceasta și-a achitat taxele și impozitele, dar solicită ajutor pentru a fi absolvită de valoarea penalizărilor adunate în timp.

Pentru susținerea proiectului a fost prezentată și ancheta socială care descrie situația impresionantă a femeii, singura ei formă de venit fiind alocația celor doi copii ai ei.

Cu toate că nu dispune de ajutor și sprijin din partea instituțiilor specializate, femeia s-a străduit să își achite taxele și impozitele pentru casă și teren, iar ajutorul solicitat din partea primăriei se referă numai la dobânzile acumulate până în prezent.

Precizăm că Elena Pricop este văduvă și bolnavă, iar acest proiect votat în unanimitate de consilieri, a fost inițiat la cererea femeii care a solicitat să fie scutită de la plata majorărilor de întârziere la plata impozitelor și taxelor locale în valoare de 595 de lei.

Alte articole

Mobilizare pentru reîmpădurirea zăvoiului din Verșeni

Administratia locala din comuna Miroslovesti continua impadurirea zavoiului din...

Au fost aprobate bursele pentru elevi la Târgu Frumos

Legislativul local din orașul Târgu Frumos a aprobat numărul...

Legislativul pascanean, sedinta cu 18 proiecte

Legislativul pascanean se reuneste in sedinta ordinara pe 30...

Cardurile pentru alimente vor fi încărcate mai repede, înainte de Paște

Beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi cea de-a doua...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow